Dé Kaasboer Evert

Mijn naam is Evert Ammeraal. Ik ben afkomstig uit Den Haag, waar ik het vak geleerd heb in een Kaasspeciaalzaak.
Via de kaasgroothandel, waar ik ook nog werkzaam ben, ben ik uiteindelijk op de markt terecht gekomen. Met veel enthousiasme probeer ik de verschillende verhalen achter de grote verscheidenheid aan binnenlandse en buitenlandse kaasspecialiteiten over te brengen op de consument. 

Inmiddels ben ik ruim 16 jaar actief in de kaasbranche en geniet ik ervan om de hele week bezig te zijn met het mooiste product wat er is: Kaas!


Favoriete kaas

Als aan mij gevraagd wordt: 'kaasboer wat vindt u de
lekkerste kaas?' dan vind ik dat lastig om te zeggen. Er zijn namelijk zo veel mooie kazen. Als ik er dan toch één moet kiezen is het de Pikante Stolwijker. Dat is echt nog een stukje ‘oud Hollands ambacht’. Een echte rauwmelkse en handgemaakte kaas van een klein jaartje oud. Gewoon genieten!
Komt u hem ook snel proeven?


Wat ligt er bij mij in de verkoopwagen?

Een grote diversiteit aan Hollandse en buitenlandse kazen. Regelmatig reis ik zelf af naar Frankrijk (Rungis) om daar de mooiste buitenlandse specialiteiten voor u te selecteren. Naast het uitgebreide kaas assortiment heb ik ook verschillende artikelen in de wagen om uw borrelplank helemaal compleet te maken zoals diverse soorten worst en kaaskoekjes. Zie ik u binnenkort op de markt? Ik adviseer u graag over een mooi kaasplankje of leuke borrelcombinatie.

evert@dekaasboer.nl